Teknoloji

Monster Notebook’tan Karne Hediye Kampanyası

Okulların kapanmasından hemen önce, Monster Notebook’tan karne hediye kampanyası başladı. Ay sonuna kadar devam edecek kampanyanın detayları haberimizde.


İlginizi çekebilir:  World of Warships ve Force Blue İşbirliği Duyuruldu


Monster Notebook Tarafından Başlatılan Karne Kampanyası

Türkiye’nin lider oyun bilgisayarı ve ekipmanları markası Monster Notebook, karne heyecanının yaklaştığı bu günlerde öğrenci ve velileri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Monster Notebook, büyük puan kartı kampanyası kapsamında seçili dizüstü bilgisayarlar, aksesuarlar ve monitörlerde satışa sunuldu. Seçili dizüstü bilgisayarlarda %25, seçili aksesuarlarda %20 ve monitörlerde %5 indirim sunan kampanya, 30 Haziran’a kadar Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr’de geçerli olacak.

Güvenilir, güçlü ve hızlı

Seçilmiş çalışmalarıyla kampanyaya dahil olan Monster Notebook Abra serisi, 15.6 ve 17.3 inç IPS ekranları ile hem oyunlarda hem de multimedya içeriklerde görüntüleri eksiksiz görmenize ve Full HD çözünürlükte keyifli bir oyun süreci yaşamanıza olanak sağlıyor. Yapay zeka tabanlı yeni nesil Intel işlemciler, üretkenlik çekirdekleri tarafından oyun dışı arka plan uygulamalarını ve performans çekirdekleri tarafından oynanan oyunları yöneterek performansı optimize eder ve üretkenliği artırır. Intel Wi-Fi 6 Gig+ teknolojisi ile gelen Abra modelleri; Güvenilir, güçlü ve hızlı internet ilişkisi ile kablosuz olarak yüksek indirme ve yükleme hızı sunar. DDR5 bellek teknolojisi, hızlı frekansları, yüksek bant genişliğini ve verimliliği destekler. Bu teknoloji, RAM performansını artırır ve güç tüketimini önemli ölçüde azaltır.

10 saate kadar çalışma süresi

Taşınabilir bilgisayar kavramını adeta yeniden tanımlayan Monster Huma serisi modeller inceliği, hafifliği ve gücüyle sınıfının standartlarını belirliyor. Serinin en değerli özelliklerinden biri de sadece görünümünü zenginleştirmekle kalmayıp aynı zamanda bilgisayarların toplam ağırlığını azaltan ve daha sağlam hale getiren magnezyum alaşımlı kasa. Ayrıca donanımın düşük güç tüketimi, tam şarj sonrasında bilgisayarınızı 10 saate kadar kullanmanızı sağlar. Yüzde 100 sRGB standartlarını destekleyen ekranlar ile ek bir monitöre ihtiyaç duymadan görüntü ve fotoğraf düzenleme yazılımlarını kullanabilir, dilerseniz Full HD çözünürlüklü ekranlar sayesinde diğer tüm profesyonel yazılımlarınızı dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenen Monster Notebook Huma serisi bilgisayarlar, online eğitim süreçleri için de oldukça uygun. Bilgisayarlarda, toplantılarınıza ek bir web kamerası olmadan katılmanıza yardımcı olan çoklu mikrofon görünümü ve HD çözünürlüklü web kamerası bulunur. Ayrıca Bluetooth 5.1 ve Wi-Fi 6 gibi çağdaş kablosuz iletişim olanakları parmaklarınızın ucunda.

Olağanüstü görsel performans

Kolay ve rahat takip imkanı sunan 1500R kavisli ekranı ile yüksek tempo gerektiren oyunlarda oyunun içindeymiş hissini yaşatan Monster Notebook Aryond A27 V1.2 oyuncu monitörü yine kampanyaya dahil olan eserlerden biri. 240 Hz FHD VA panel ile desteklenen A27 V1.2, 2 adet 2 Watt hoparlörü ile ekstra bir ses kaynağına ihtiyaç duymadan ses üretebiliyor, film izlerken veya oyun oynarken eğlenmeyin diyor. AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync teknolojileri tarafından desteklenen Ayond A27 V1.2, gölgelenmeyi önleyen ve hareketli nesnelerin daha keskin görünmesini sağlayan en son MPRT teknolojisine sahipken yırtılma, gecikme ve kaymayan görsel deneyim sağlar.

Ömür boyu bakım garantisi sayesinde daha uzun ömür

Monster Notebook, “Ömür Boyu Ücretsiz Bakım Garantisi” kapsamında ücretsiz bakım hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar, Monster Notebook’larını anlaşmalı kargo firmaları ile teknik servise ücretsiz gönderebilirler. Bakım hizmeti kapsamında gerçekleştirilen fan, toz, klavye, ekran saflığı ve termal macun değişimi gibi işlemler cihazların ilk günkü performansını korur ve kullanım ömürlerini uzatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu